Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Mosselcremesoep met saffraan
- Ingrediënten:
- bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, mossel, peper, prei, saffraan, selderijwortel en slagroom
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, kaas, kabeljauw, laurier, laurierblad, olijfolie, pastis, peper, peterselie, sinaasappelschil, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, venkelzaad, vis, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Trattoria:
Lunch / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Provence: