Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, blanke azijn, bleekselderij, bloem, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, knoflook, komkommer, kool, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, specerijen, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Varkensvlees:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Istanbul: