Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, gember, knoflook, kool, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, sperziebonen, taugé, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept uit Noma:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Spice Wise:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie: