Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, bruine suiker, gember, groene olijven, groente, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, peper, rode paprika, specerijen, tomaat, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Zuur:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: