Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, groente, honing, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Noma:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: