Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, blanke azijn, bleekselderij, bloem, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, specerijen, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Maleisie:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Istanbul:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Keukendagboek 2: