Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Sous-vide zalmfilet met venkelzaad en citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroenrasp, gemalen venkelzaad, maldon zeezout en zalmfilet
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, boter, citroenrasp, citroensap, dille, grof zeezout, honing, knoflook, korianderzaad, limoen, olijfolie, peper, peterselie, room, sinaasappel, sjalot, tomaat, ui, venkelzaad, vis, water, witte wijn, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Recept van I love food & wine:
Recept van Oh My Dish: