Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met kardemom
- Ingrediënten:
- garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, brood, citroen, groente, knoflook, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: