Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Gember-lente-uitjessaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, gemberwortel, knoflook, lente ui en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sambal oelek, sesamolie, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept van Food & Friends:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Thug kitchen:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo: