Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kalfskoteletten met tomaat en paprika
- Ingrediënten:
- groene paprika, kalfskotelet, suiker, tomaat, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, courgette, ei, groene paprika, groente, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Brindisa:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Antilliaans Eten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken: