Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst: