308 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercitroencitroensapcourgetteeiknoflookkoolkruidenoliepaprikapeperpeterselieplantaardige oliesjalotspinaziesuikertomaatuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paksoi mediterraans

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroensap, kappertjes, knoflook, olijfolie, olijven, paksoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Paksoi met sinaasappel en sjalot

Ingrediënten:
kumquat, mandarijn, olijfolie, paksoi, sherryazijn, sinaasappel, sjalot, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tonijn met paksoi en kruidenpanade

Ingrediënten:
citroensap, eiermie, knoflook, olijfolie, paksoi, peper, sojasaus, tonijntournedos, verse basilicum, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoe met paksoi en cashewnoten

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipeper, honing, ketchup, knoflook, koriander, maïszetmeel, olijfolie, paksoi, peper, rijstwijn, sinaasappelen, sojasaus, tofu, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gebakken rijst met prei en paksoi

Ingrediënten:
ei, gedroogde chilipeper, gember, knoflook, koriandergroen, langkorrelrijst, olie, paksoi, pinda’s, prei, sojasaus, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met groente

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, groente, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Udonnoedelsoep met kip & groenten

Ingrediënten:
babypaksoi, broccoli, gemberwortel, kipfilet, knoflook, lente-ui, groentebouillon, limoen, mirin, plantaardige olie, roosjes, shiitakes, sojabonenpasta, sojasaus, sesamolie, udonnoedels, versgemalen zwarte peper, witte miso, wortels, zeezout, zoete rijstwijn en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Stoofpot van zeeduivel en groenten

Ingrediënten:
bloem, groente, koffieroom, olijfolie, peper, tomatensaus, verse peterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met groenten

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, groenten, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gefrituurde groente

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, graanmelk, groente, notenmelk, olijfolie, paneermeel, peterselie, sojamelk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...