Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
'Shoarma' met bloemkool
- Ingrediënten:
- baharat, bloemkool, citroen, pijnboompitten, lavashcrackers, olijfolie, pita, suiker, sumak, tahinpasta, ui, water, zeezout en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, komkommer, kool, laos, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie: