Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Aspergesoep a la Comtesse
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, suiker, volle melk, witte asperge en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, bouquet garni, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Snack of tussendoortje uit Toprecepten voor de sifon:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: