Consommé met soesjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
soep/bouillon

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, ei, heldere bouillon, slagroom, suiker, vanillesuiker, water en zout.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zoute koekjes

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Knolselderij en IJslands mos, zeewier en eidooier

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Port salut fondue met zoute tijmkoekjes

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Tarbot met vroege lentekruiden

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma