Recept uit de snelle keuken:
Kalfslever met persillade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, groentebouillon, kalfsfond, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: