Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: