Recept uit Noma:
Koningskrab en prei in as van hooi
- Ingrediënten:
- boter, broodkruimels, droge witte wijn, hooi, koningskrabscharen, mosselen, peper, prei, room, sjalotje, tijm, water, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, rozemarijn, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.: