Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Prei met tomaat - parri al pomodoro
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomaat, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, ui, venkelzaad, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken: