Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Lamsvlees met munt
- Ingrediënten:
- citroen, lamsbout, magere yoghurt, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, limoen, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Sri Lanka Food:
Recept uit De Smaakbijbel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Gemüse! :
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!: