167 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapcrème fraîchefijne kristalsuikerhoningknoflookkorianderkristalsuikerkruidenmelkolijfoliepoedersuikerslagroomuivanillesuikerwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Driekleuren semifreddo van chocola en munt

Ingrediënten:
eidooier, melk, melkchocolade, munt, pistachenootjes, pure chocolade, slagroom, vanillestokje en witte basterdsuiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Modeste Herwig - IJs in elk seizoen

Snack of tussendoortje uit IJs in elk seizoen:

Appelijs met munt tussen kaneelwafeltjes

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelmelk, appelmuntblaadjes, citroensap, druivensuiker, eidooier, goudreinetten, kaneelstokje, rijstroom en speltwafeltjes met kaneel

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Gefrituurde bloemkool en tamarindedipsaus met munt

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, bloemkool, chilivlokken, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie, panko, peterselie, tamarindepasta, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Muntijs

Ingrediënten:
eidooier, fijne tafelsuiker, munt, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:

Muntijs

Ingrediënten:
eidooier, munt, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Grasshoppers

Ingrediënten:
eidooier, melk, boter, marshmallows, meel, munt, cacao, rijst, slagroom en suiker

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Diner / nagerecht / dessert uit Toprecepten voor de sifon:

Grapefruitsabayon

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, crème fraîche, eidooier, munt, rode grapefruit, suiker, verveinethee en water

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / nagerecht uit Turks kookboek:

Tatlisouffle's - Dessertsoufflés

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, groene crème de menthe, kristalsuiker, munt, slagroom, suiker, vanillesuiker, witte chocolade en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Delicious. Het kookboek!:

Klassieke vanillekwarktaart

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, chocoladesaus, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, frambozen, munt, rood fruit, roomkaas, slagroom, vanillestokje, zandkoekjes en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / nagerecht uit Les Halles kookboek:

Chocolademousse

Ingrediënten:
boter, chocolade, eidooier, eiwit, grand marnier, munt, slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Rabarber-honingijs

Ingrediënten:
eidooier, honing, kaneelstokje, rabarber, slagroom, suiker en verse munt

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Mousse à l'orange - Sinaasappelmousse

Ingrediënten:
angelica, citroen, eidooier, eiwit, gekonfijte sinaasappelsnippers, maïzena, munt, sinaasappel, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:

Vruchtentaartjes À La Sénéquier

Ingrediënten:
ananas, bakpoeder, eidooier, kiwi, maïzena, meel, melk, munt, ricotta, rijst, vanillesuiker, boter en zomerbessen

Soort:
zoet / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / nagerecht uit Dressings en marinades:

Kwark met vruchten

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroenrasp, eidooier, eiwit, foeliepoeder, gekonfijte vruchten, kwark, marsala, munt, ricotta en slagroom

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...