148 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumcitroensapgroenteknoflookkruidenlaurierolieolijfolieoreganopaprikapeperpeterselierode paprikarozemarijnspecerijentomaatvetvleeswaterwortelzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Groenten à la nicoise gratin

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, tijm, tomaat, ui en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Bijgerecht uit Het olijfolieboekje:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Ratatouille uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, laurier, ñoraspaprikas, olijfolie, oregano, pruimtomaten, suiker, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, olijfolie, peper, pruimtomaten uit blik, rode paprika, rode ui, rode wijn, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Bijgerecht uit Eten en zo:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaten, witte ui en zout

Soort:
groente
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, ui, verse basilicum, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, vleestomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Bijgerecht uit De flair van eenvoud:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, paprika, peper, pruimtomaat, rozemarijn, tijm, ui en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Stokbrood met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode paprika, stokbrood, suiker, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rog in een groenteschotel

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, peper, preiwit, rogvleugels, tijm, ui, viooltjes, visfumet, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ratatouille-salade

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, courgette, knoflook, olijfolie, peterselie, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Wilde rijst met gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, champignon, courgette, extra vergine olijfolie, gele paprika, groene paprika, knoflook, langkorrelrijst, olijfolie, rode paprika, rode ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / rijst / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd lamsvlees met courgettes

Ingrediënten:
aubergine, courgette, groene paprika, lamsstoofvlees, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaat, ui, verse munt, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Franse salade a la ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, babyspinazie, citroen, cocktailtomaten, courgette, Himalayazout, knoflook, paprika, plantaardige olie, rode rijst, rode ui, tijm, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en walnoten

Keuken:
Frans
Soort:
salade / barbecue/grill / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:

Ratjetoe

Ingrediënten:
aubergine, bouquet garni, courgette, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Overvolle groentetaart

Ingrediënten:
aubergine, kerstomaat, courgette, ei, feta, korstdeeg, laurier, olijfolie, paprika, ricotta, slagroom, tijm, ui, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vegetarische hutsepor

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, gele paprika, kerstomaat, olie, oregano, peper, peterselie, rode bonen, sluimererwten, tijm, uien en zout

Soort:
groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...