Gemüsegratin Provenzalisch - Provençaalse gegratineerde groente
Een recept van Wolfram Siebeck.
Je vindt dit recept op pagina 33 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- groente
Ingrediënten
- aardappelen
- aubergine
- courgette
- knoflook
- olijfolie
- rode paprika
- sjalot
- tijm
- vleestomaten
- witte peperkorrels
- zout
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Lam met aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel
delicious. magazine - 2014-09Aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel met lam
delicious. magazine - 2014-09SAM Soup and more: duurzaam eten en shoppen
