Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rode paprika, sjalot, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / lunch / buffet / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: