Italiaanse bloemkoolsoep met tomaat

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 105 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterde bloemkool met hazelnoten

Een recept uit Simone van den Berg

Frittata pompoen en bloemkool

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Geroosterde bloemkool met hoisin saus recept - Food and Friends

Een recept uit

Pasta con cavolfiore e mollica - Pasta uit Apulie met bloemkool en gebakken broodkruim

Een recept uit Onno Kleyn - Italië