Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Romige paprikasoep
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, croutons, droge witte wijn, gele paprika, kerriepoeder, knoflook, kruidenbouillon, laurierblad, rode paprika, slagroom en ui
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Croutons wordt beschouwd als geroosterd brood.
Alternatieve naam: croûton.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met croutons in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient croutons:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit delicious. magazine - 2014-11:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-11:
Recept uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-02:
Diner / voorgerecht uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Recept uit delicious. magazine - 2016-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-07:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-06:
Recept uit delicious. magazine - 2014-11:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-08:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: