Knoflookcroutons

Knoflookcroutons wordt beschouwd als croutons.

Zoek naar knoflookcroutons in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met knoflookcroutons in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste knoflookcroutons recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient knoflookcroutons:

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Trachanasoep

Ingrediënten:
bouillon, kaas, knoflook, knoflookcroutons, koriander, peterselie en trachana

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Verse kaas en sparrenscheuten

Ingrediënten:
appelsap, boter, brood, dennenscheuten, karnemelk, room, sparrenscheuten, stremsel, vetkruidvruchtjes, volle melk en zuringbladeren

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / lunch uit BioBudget:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
brood, ei, kaneel, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Croutons

Ingrediënten:
brood, knoflookpoeder, olijfolie, peper en zout

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van mijn herinnering:

Keftedes

Ingrediënten:
brood, ei, gedroogde munt, half-om-half gehakt, melk, olijfolie, peterselie, rode ui en zoete appel

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
basilicum, brood, knoflook, olijfolie, peper, tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Zalm met avocado en mierikswortelcreme

Ingrediënten:
avocado, brood, dijonmosterd, gehakt, gerookte zalm, gorgonzola, limoen, limoenen, limoensap, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, prosecco, stokbrood, stronken witlof, suikersiroop, verse koriander, versgemalen peper, walnoten, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Siciliaanse caponata

Ingrediënten:
amandelen, basilicumblaadjes, gehakt, geroosterd brood, grote aubergines, kappertjes, olijfolie, passata, pijnboompitten, pistachenoten, rodewijnazijn, suiker, ui, versgemalen peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, geroosterd brood, g koude boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, stengel bleekselderij, takje rozemarijn, takjes tijm, ui, versgemalen peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Aardappelgratin met geitenkaas en groene salade

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, brood, chilivlokken, citroen, citroensap, gehakt, gemengde slabladeren, komkommers, olijfolie, rozemarijn, stokbrood, suiker, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper, zachte geitenkaas en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gevulde courgette met tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, chorizo, courgettes, gehakt, olijfolie, rijpe tomaten, rode paprika, suiker, tenen knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Serveersuggestie Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, creme fraiche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Voorgerecht uit Van piepers tot pasta:

Romige paprikasoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, croutons, droge witte wijn, gele paprika, kerriepoeder, knoflook, kruidenbouillon, laurierblad, rode paprika, slagroom en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Home made:

Welsh rarebit

Ingrediënten:
bier, boter, brood, broodkruim, mosterd, oude kaas en peterselie

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta