Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Tournedos Rossini
- Ingrediënten:
- boter, demi-glace, foie gras, madeira, olie, ossenhaas, peper, sjalot, truffel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, bloem, bouillon, knoflook, laurier, olijfolie, ossenhaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: