44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemcitroendroge witte wijnhamkippenbouillonkruidenoliepancettaparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnsjalottijmuiverse salieblaadjesvleeswaterwortelzeezoutzoete aardappelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:

Kalkoen met salie

Ingrediënten:
boter, ciabatta, citroenrasp, kalkoen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, proscuitto di parma, salie en ui

Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Varkensvlees in rode wijn - civet de porcelet

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, boter, cognac, droge rode wijn, fijn zout, grof zout, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, suiker, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, zilverui, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gehaktbrood met hardgekookt ei

Ingrediënten:
beenham, salie, eieren, boter, kalfsgehakt, melk, olijfolie, oloroso sherry, rundergehakt, spaanse ui, bleekselderij, knoflook, varkensgehakt, verse rozemarijn, vin santo, witbrood en wortels

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkenscarré met kardoens - carré con i cardi

Ingrediënten:
boter, gedroogde rozijnen, gedroogde salie, kardoens, knoflook, kruidnagel, olijfolie, pancetta, rode wijn, tomaten uit blik, ui, varkenscarré, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / varkensvlees / groente
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Filetto di maiale con crosta di mostarda e borlotti

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, boter, broodkruim, groene chilipeper, knoflook, mosterdfruit, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, plantaardige olie, raapstelen, salie, tomatenpassata, varkenshaas, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Prachtige gevulde porchetta

Ingrediënten:
bot, boter, citroen, bloem, handappels, kippenbouillon, oesters, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode uien, rozijnen, knoflook, varkenslende, varkenslever, venkelzaad, verse rozemarijn, salie, vin santo, vlees, wortels en zuurdesembrood

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Stukjes varkenslende met doperwten

Ingrediënten:
bloem, boter, culatello, doperwten, knoflook, koolbladeren, olie, oregano, peper, rozemarijn, salie, tomaat, ui, varkenslende, witte wijn en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Zalmsaltimbocca met krieltjes en gremolata

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, extra vergine olijfolie, pijnboompitten, ham, jonge spinazie, boter, knoflooktenen, krielaardappeltjes, olijfolie, pancetta, plantaardige olie, salie, slablaadjes, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, zalmfilets en zout

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta of risotto met kippenleversaus

Ingrediënten:
boter, droge witte vermout, kippenlevers, knoflook, pancetta, pappardelle, parmezaanse kaas, plantaardige olie, prosciutto, risotto met parmezaanse kaas, rundergehakt, salie, sjalot, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / pasta/noodles
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Saltimbocca van duif

Ingrediënten:
boter, duivenborsten, extra vierge-olijfolie, knoflook, parmaham, polenta, rode wijn, salie en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gans voor kerstavond

Ingrediënten:
aardappel, arrowroot, bleekselderij, boter, calvados, citroenschil, gans, ganzenmaag, ganzenvet, kippenbouillon, knoflook, madera, olie, rode-bessengelei, rookspek, salie, ui en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Saltimbocca met lardo

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, courgette, kalfslap, knoflook, lardo, limoen, marsala, parmezaanse kaas, pistache, salie, sjalot, vleesjus en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

Italiaanse soep van brood en kool met salieboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, boerenbrood, boter, bouillon, cavolo nero, fontina, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie, savooiekool, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazant met paddenstoelen - fagiano con i funghi

Ingrediënten:
boter, cantharel, champignon, fazant, gekookte ham, groene olijven zonder pit, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte / feestdagen
Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:

Aspergekoppen met in de oven bereide lamsfilet, koteletjes en ravioli van niertjes, auberginekaviaar, aardappelrisotto en eigen jus met gerookte merg

Ingrediënten:
aspergepunten, auberginechips, auberginekaviaar, beignetbeslag, boter, gerookte merg, kervel, knoflook, lamsfilet, lamsjus, lamsnieren, lamsrack, madeira, melk, olijfolie, parmaham, peterselie-olijfoliepuree, ravioli met lamsnierragout, rozemarijn, salie, sjalot, tijm en tomaat

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Maccheronitimbaal 'de tijgerkat'

Ingrediënten:
bechamelsaus, beenham, bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, kippenlever, kippenpoot, knoflook, kwartelei, laurier, maccheroni, marsala, olijfolie, rauwe ham, rode wijn, salami felino, suiker, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige taarten, pasteien en pizza’s / pasta/noodles / varkensvlees
Haal meer recepten op...