Côtes de porc Charcutière - In verse tomatensaus gesmoorde varkenskarbonades met augurk en kappertjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 425 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salsa Verde

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Salade met piepers en rivierkreeft

Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Maïssalade met feta

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Remouladesaus

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek