Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Witte ragoûtsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, ei, gekruide bouillon, kalfsgehakt, peper, room en witte bordeaux
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: