Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bloemkool, crème fraîche, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek: