Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Worteltimbaal met amandelsaus
- Ingrediënten:
- amandelsaus, boter, ei, groentebouillon, nootmuskaat, room, suiker en wortel
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, cayennepeper, citroensap, courgette, court-bouillon, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Jamie's dinners:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Onze Franse keuken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel: