82 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemkippenbouillonknoflookknolselderijkruidnagellauriernootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnsaliesjalotsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Texels lamsbout met rozemarijn

Ingrediënten:
knolselderij, boter, lamsbotten, lamsbout, laurierblaadjes, olijfolie, prei, rode wijn, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, tomatenpuree, ui en winterwortel

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:

Texels lamsbout met rozemarijn

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, knolselderij, lamsbot, lamsbout, laurier, olijfolie, prei, rode wijn, roomboter, rozemarijn, tomatenpuree, ui en winterwortel

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Stifado

Ingrediënten:
boter, fetakaas, tomatenpuree, laurierblad, peper en zout, sjalotten, rozemarijn, knoflook en worteltjes

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Stifado

Ingrediënten:
boter, fetakaas, tomatenpuree, laurierblad, peper en zout, sjalotten, rozemarijn, knoflook en worteltjes

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broccolisteel, courgette, ui, knoflook, kruidnagel, laurierblad, prei, rozemarijn, tijm, ui, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazant met paddenstoelen - fagiano con i funghi

Ingrediënten:
boter, cantharel, champignon, fazant, gekookte ham, groene olijven zonder pit, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Rijst & aardappels

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouten, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, risottorijst, rozemarijn, selderij, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Willemijn

Recept van What's that smell:

Coq au vin mét verrassend wijnadvies

Ingrediënten:
kippenbouillon, peterselie, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, champignon, boter, spekblokjes, zilverui, kip, laurierblaadjes, 
zout en peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook en winterwortel

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Hazenpeper - lepre in salmì

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, chianti, haas, jeneverbes, knoflook, laurierblad, olijfolie, salieblaadjes, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / meel
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroenschil, geklaarde boter, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, plantaardige olie, rode-bessenjam, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, wildfond, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade
Een recept uit Christian Fielden en Marielle van Spronsen - 5 - Topkoks voor thuiskoks

Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:

Rundersukade met zacht gegaarde risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gevogeltebouillon, kalfsbouillon, knoflook, korianderkorrel, kruidnagel, laurierblad, mosterdkers, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, sjalot, tijm, winterpeen en zuurdesembrood

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Basisrunderstoofpotje

Ingrediënten:
boter, bloem, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, laurierblaadjes, runderbouillon, preien, runderstoofvlees, sukadelappen, knoflook, uien, vlees en winterpenen

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Groentefond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broccolisteel, courgette, knoflook, kruidnagel, laurier, prei, rozemarijn, tijm, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Haal meer recepten op...