Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kip, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Soepen:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Basisrecept uit Down to earth:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Mijn favoriete gezonde recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Soepen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: