Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, specerijen, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Kooktechnieken: