76 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroengehaktgroentebouillonkerstomaatknoflookkomijnpoederkorianderlimoenolieolijfoliepaprikapoederpeperrode paprikarode uisjalotvruchtensapzeezoutzout
zout en peperzure roomzwarte bonen
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Avocadosalade - insalata di avocado

Ingrediënten:
avocado, bindsla, citroensap, dijonmosterd, lente-ui, mandarijn, olijfolie, peper, tomaat, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Super food voor familie en vrienden

Ontbijt uit Super food voor familie en vrienden:

Avocado op roggetoast - lekker veel inspiratie - deel 2

Ingrediënten:
aardbei, amandelen, avocado, balsamicoazijn, banaan, bieslook, bimi, bladpeterselie, cacao, chilivlokken, citroensap, engelse mosterd, extra vierge-olijfolie, frambozen, gerookte forel, gerookte zalm, hazelnoten, hete chilisaus, hüttenkäse, kerstomaat, komkommer, lente-ui, maïskolf, pancetta, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, prosciutto, pure chocolade, ricotta, rode peper, roggebrood, roggetoast, roomkaas light, rucola en waterkers

Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Recept uit Wat je vér haalt is lekker:

Quacamole

Ingrediënten:
avocado, biogardeyoghurt, citroensap, groene peper, ketchup, sjalot, tomaat en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, citroensap, hot peppersauce, limoensap, peper, rode ui, sjalot, tabasco, tomaat, verse koriander, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, citroensap, groene chilipeper, groene padrónpaprikas, groene paprika, korianderzaad, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans / Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Avocadosalade

Ingrediënten:
avocado, bindsla, citroensap, dijonmosterd, lente-ui, mandarijnen, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

sinaasappel-avocadosalade met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, avocado, citroensap, gemalen zwarte peper, olijfolie extra vergine, sinaasappel, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche op Mexicaanse wijze

Ingrediënten:
avocado, citroensap, kerstomaat, limoen, limoensap, maistortilla, olijfolie, rode peper, rode ui, tomaat, verse koriander en zeebrasemfilet

Keuken:
Mexicaans / Peruaans
Soort:
tortilla / vis
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:

Mexicaanse chapulines

Ingrediënten:
avocado, chilipoeder, chilisaus, citroensap, crème fraîche, franse mosterd, groene chilipeper, knoflook, lente ui, limoenolie, mayonaise, oude kaas, sprinkhanen, tomaat, tortillachips, witte peper, zout en peper en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Gevulde tortilla's

Ingrediënten:
avocado, chilipoeder, chilisaus, citroensap, crème fraîche, franse mosterd, ijsbergsla, knoflook, lente ui, limoenolie, mayonaise, sprinkhanen, tomaat, tortilla, witte peper, wraps en zout

Soort:
tortilla / insecten
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:

Griekse salade

Ingrediënten:
avocado, bindsla, citroensap, citroensapdressing, extra vierge olijfolie, fetakaas, gedroogde oregano, kruidenazijn, pruimtomaten, sjalot, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Guacamole alla montali

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, cannellinibonen, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, knoflook, maïskorrels, rode paprika, sjalot, tabasco en tomaat

Keuken:
Mexicaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Lunch uit Eet als een atleet:

Wraps met zalm

Ingrediënten:
avocado, bosuitjes, cherrytomaten, chilipoeder, citroensap, paprikapoeder, rucola, sojasaus, volkorenwraps en zalm

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / voorgerecht uit Mexicaans koken:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado's, citroensap, koriander, tabasco, tomaat, ui en zure room

Keuken:
Mexicaans
Haal meer recepten op...