Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Kruiden-roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, oregano, room, rozemarijn, salie, ui, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groene kruiden, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Bouillon:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek: