Recept van Food & Friends:
Aubergine met kikkererwten
- Ingrediënten:
- aubergines, munt, blanke amandelen, tomaat in blik, kikkererwten, citroen, ui, harissa, kaneelpoeder, komijnzaad, olijfolie, vruchtensap, knoflook, verse koriander en yoghurt
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, courgette, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, groente, harissa, honing, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, suiker, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Brunch uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier: