Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Varkensvlees met bleekselderij in ei-citroensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, gedroogde wildevenkelbloemen, knoflook, olijfolie, ui, varkenspoot en witte wijn
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, korianderzaad, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, saffraan, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Snack / diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: