Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfslever
- Ingrediënten:
- citroensap, hofmeesterboter, kalfslever, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, fruit, kalfsvlees, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, munt, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vlees, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit de snelle keuken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe: