Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Kruiden-roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, oregano, room, rozemarijn, salie, ui, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, knoflook, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, vruchtensap, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Avondmaal uit Eten met z'n allen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit Soepen:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: