Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Runderfilet met rode wijn, ansjovis, knoflook en tijm
- Ingrediënten:
- ansjovis, boter, cognac, extra vierge-olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, rode wijn, runderfilet, sjalot en tijm
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, fond, laurier, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: