Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Gebraden rosbief op z'n Spaans
- Ingrediënten:
- amandelen, kaneel, olijfolie, olijven, rode wijn, rosbief, runderbouillon en tomatenpuree
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, olie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: