Recept uit De pastabijbel:
Spaghetti met eieren, spek room
- Ingrediënten:
- crème fraîche, ei, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, crème fraîche, eidooier, eiwit, kaas, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, spek, tijm, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Wild:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: