Recept uit De pastabijbel:
Spaghetti met eieren, spek room
- Ingrediënten:
- crème fraîche, ei, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, crème fraîche, eidooier, eiwit, kaas, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, spek, tijm, ui, vis, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek: