301 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineazijnbasilicumbloemboterbruine suikercayennepepercitroensapeigemberknoflookkorianderolieolijfoliepaprikapepertomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:

Paprika-Misosuppe / Paprika-misosoep

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde tomaten, gele paprika, groentebouillon, knoflook, margarine, olijfolie, rode paprika, suiker, tomatenpuree, witte misopasta, witte ui en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Paprika met roerei - piperade

Ingrediënten:
boter, tomatentapenade, eieren, knoflook, laurierblad, olie, paprika, pikant paprikapoeder, suiker, tomaten, ui en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Chutney van tomaten en paprika

Ingrediënten:
knoflook, laurier, mild kerriepoeder, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaten en ui

Soort:
wild en gevogelte / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten 1 notitie

Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gemarineerde groente

Ingrediënten:
artisjok, courgette, groene paprika, knoflook, laurierblad, olie, rode paprika, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Piccalilly van groenten

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, broccoli, courgette, gemberpoeder, groenten, kurkuma, maïzena, mosterdpoeder, suiker, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, maggi, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensreepjes met groenten

Ingrediënten:
cayennepeper, erwten, knoflook, koriander, olie, paprika, peper, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree, ui, varkensvlees en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Yam van rauwe groenten

Ingrediënten:
azijn, bihoen, bleekselderij, citroensap, jonge spinazie, knoflook, komkommer, palmsuiker, pinda, rode paprika, rode peper, sesamzaad, sojasaus, tahoe, tomaat, verse munt, waterkers en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren met groenten piperada

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, donkere basterdsuiker, knoflook, olijfolie, rode paprika, tomaatblokjes, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijst met groenten en krab

Ingrediënten:
eieren, garnalen, koriander, krab, limoen, olijfolie, paprika, peper, sjalotjes, suiker, tomaat, water, wilde rijst, wortel en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Tom Kha Gai Met Groenten

Ingrediënten:
broccoli, champignons, chilipeper, citroengras, groenten, kippenbouillon, kokosmelk, lente-ui, limoensap, bakolie, peultjes, rawits, shiitakes, suiker, knoflook, gember, verse koriander en vissaus

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Stokvis met groenten - Bacalao con samfaina

Ingrediënten:
aubergine, bloem, courgette, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, stokvisfilet, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Volkoren vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten, wit maismeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...