Recept uit L'Art de la table:
Gevulde courgette met tomatensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, chorizo, courgette, gehakt, olijfolie, tomaat, rode paprika, suiker, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gember, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, specerijen, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Zuur:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: