Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Eten in Italie: