Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Lekker Happen:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër: